Consumptiemunten bedrukken

De consumptiemunten van Dutchband zijn verkrijgbaar met diverse bedrukkingen. We leveren zowel voorgekleurde munten als munten die zijn bekleed met diverse kleuren folies. Onze munten zijn standaard verkrijgbaar op rollen van 7.000 / 8.000 of 10.000 stuks en zijn voorzien van nummering. Hieronder vindt u de bedrukkingsmogelijkheden.

Munt met standaard bedrukking '1 token'

tokens / consumptiemunten

Wilt u wel de voordelen van onze consumptiemunten, maar niet de vaste kosten van een eigen opdruk, dan zijn deze munten ideaal.
Onze standaard opdruk is een logo met de tekst '1 token'. Deze opdruk is eenzijdig aangebracht op een witte of gekleurde munt. Uit veiligheidsoverwegingen verandert het logo en de kleur van de opdruk regelmatig en verkopen wij geen munten zonder opdruk.

    

Witte munt met bedrukking

tokens / consumptiemunten

De meest eenvoudige en voordelige vorm van bedrukking met eigen opdruk is een opdruk in één kleur op één zijde van een witte munt. Wij kunnen uw opdruk standaard in een van de vele verschillende kleuren drukken.

    

Gekleurde munt met bedrukking

token consumptiemunt

Wij kunnen de munten in elke gewenste kleur leveren en voorzien van een eigen opdruk in één kleur aan één of beide zijden. 


    

Munt met full color of holografische bedrukking

token consumptiemunten

Voor de allermooiste en unieke munten kunnen de munten full color of met holografisch folie bedrukt worden met een speciale diepdruk techniek. De opdruk is vergelijkbaar met die van bijvoorbeeld bankpassen. Een holografische opdruk is zeer moeilijk na te maken. Hierdoor kunt u de munten gedurende langere tijd inzetten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om fraude. Vanwege de vaste kosten is deze techniek rendabel vanaf 300.000 munten.

     

PRIJS BEREKENEN

+31 (0)20-3309904

September 2013, Weeze (DE)Q-base 2013

Dancefestival Q-Base is het eerste festival in Duitsland dat werkt met de balieterminals van Dutchband. En zelfs op deze bijzondere locatie (het luchthaventerrein van Weeze) konden de bezoekers razendsnel met hun pinpas consumptiemunten kopen.

Juni, BrouwersdamConcert at sea 2013

Eind juni stonden de SealStations voor het tweede jaar achtereen op de Brouwersdam om de duizenden popelende bezoekers zo snel en comfortabel mogelijk het Concert at Sea terrein op te helpen. Aldaar stonden de muntenverkoop balies met dispensers en de cash en pin automaten klaar om iedereen snel van munten te voorzien. Dutchband leverde daarnaast ook alle crew, artist en VIP bandjes.

Juli, Rotterdam (NL)North Sea Jazz 2013

Ook op een locatie met 13 zalen zorgen automaten van Dutchband en LOC7000 ervoor dat 65.000 bezoekers snel van consumptiemunten zijn voorzien. Zo is North Sea Jazz een uniek en legendarisch festival dat gebruik maakt van de modernste technieken.

Augustus, Hoofddorp (NL)Mystery Land 2013

Tijdens Mysteryland kunnen de 56.000 danceliefhebbers hun munten halen bij de CASH en PIN automaten. De automaten zijn verspreid over het prachtige, zeer grote terrein, waardoor consumptiemunten halen slechts een korte onderbreking van het feesten hoeft te zijn. In 2012 gebruikte Mysteryland voor het eerst ook de SealStations.

Augustus, Hummelo (NL)Mañana Mañana 2013

Op een van de mooiste plekken van Nederland, en misschien wel van de wereld, werd 2013 voor de eerst keer het Mañana Mañana festival gehouden. Een festival als geen ander; onbeschrijfelijk anders tot in de details. Dutchband leverde trots de munten en polsbandjes voor dit nieuwe, unieke festival.

Juni 2012, Dessel (BE)Graspop MM 2012

Ook dit jaar koos LOC7000 ervoor om op de Graspop Metal Meeting de 75.000 bezoekers te voorzien van munten via de CASH en PIN automaten en munten van Dutchband. Zo hebben op dit altijd nog groeiende festival alle bezoekers binnen een mum van tijd hun munten!

Juli, Nyon (CH)Paléo 2013

Nabij Genève in het plaatsje Nyon vindt jaarlijks, al bijna 40 jaar, het Paléo festival plaats. Sinds 2012 voorziet Dutchband alle weekbezoekers van een slick toegangsbandje met behulp van de Sealstations.

Augustus, Biddinghuizen (NL)LOWLANDS 2013

Lowlands en Dutchband werken al jaren samen. Dankzij de inzet van CASH en PIN automaten hoeft geen enkele bezoeker lang te wachten op zijn munten. Ook levert Dutchband alle bezoekerspolsbandjes met het SealStation systeem en alle polsbandjes voor de crew en artiesten.

Juli, Balado (UK)T IN THE PARK 2013

T in the Park was in 2010 een van de eerste evenementen in Groot-Brittannië die gebruik maakten van de SealStations. De binnenkomst van de 80.000 bezoekers verliep razendsnel en iedereen was laaiend enthousiast over het nieuwe polsbandje. Sindsdien stonden er elk jaar weer SealStations!

Juni, Biddinghuizen (NL)Defqon 2013

Ook dit jaar stonden de Sealstations aan de poort van Defqon 1, om aldaar alle Weekend Warriors een bandje aan te meten. Voor munten kon men terecht bij cash en pin automaten die verspreid over het slagveld te vinden waren. De artist en vip bandjes? Dutchband textiel.

Januari, Groningen (NL)Eurosonic 2013

Ook in 2013 maakte Eurosonic weer gebruik van RFID bandjes van Dutchband. Door de RFID-chip in het bandje was met een snelle scan duidelijk of een bezoeker recht had op toegang. Ook was op elk moment zichtbaar hoeveel mensen in welke zaal aanwezig waren; belangrijk voor de veiligheid.

Juli, Lichtenvoorde (NL)ZWARTE CROSS 2013

Als de bezoekers van de Zwarte Cross van iets houden, is het wel snelheid. En dankzij de Sealstations worden ze al jaren snel van een polsbandje voorzien. En hoe minder tijd bij de toegang wordt doorgebracht, hoe meer tijd er blijft voor al dat spektakel van de Zwarte Cross. Ook de munten en backstagebandjes worden verzorgd door Dutchband.

Juli, Nürburgring (DE)Rock am Ring 2013

Sinds 2011 maken Rock am Ring en Rock im Park, misschien wel de bekendste festivals van Duitsland, gebruik van de SealStations om de bezoekersstromen soepel te laten verlopen. Voor de Duitse bezoekers was het concept geheel onbekend, maar inmiddels willen ook deze Rockers geen andere bandjes meer rond hun pols!

Nieuws

Gratis NIX-bandjes bij uw...

Ontvang gratis 50 leeftijdsbandjes bij uw muntenbestelling.

Lees meer...

Dutchband op Pinterest

Onze producten in actie zien?

Lees meer...

DUTCHBAND WERKT MET