Pinnen aan de bar

Pin only

Geregeld laait de discussie op over wat het beste betaalsysteem is voor een klein, middelgroot en groot evenement. Dutchband gelooft niet in het een of het ander, maar zet liever in op de oplossing die het best is voor de klant. Doordat wij al jaren betaalinfrastructuren faciliteren kunnen wij de klant voorzien van uitgebreid maatadvies.

Pinnen aan de bar is de laatste jaren in populariteit gegroeid. Dutchband heeft om die reden haar eigen kassasysteem geïntroduceerd, waarbij de wensen van organisatoren en de ervaringen uit de praktijk zijn opgenomen. Hierdoor is er een compleet, overzichtelijk, robuust en snel kassasysteem op de markt gekomen die zowel groot als kleinschalig kan worden ingezet.

Meten is weten

Als organisatie krijg je real-time inzicht in omzetgegevens per locatie, maar is er ook de mogelijkheid om je voorraadbeheer te verwerken in de software. Zo zit een verkooppunt nooit zonder voorraad en krijg je door de verkoopgegevens per kassasysteem inzicht wanneer er in personeel kan worden afgeschaald.

Voor bezoekers is het grote voordeel dat zij direct met hun pinpas of creditcard naar de bar kunnen lopen. Door de mogelijkheid om contactloos te betalen gaan de transacties tegenwoordig een stuk sneller.

Daarom Dutchband Daarom Dutchband

icoon

We ❤
festivals

Daarom introduceren we ieder jaar nieuwe innovaties voor meer controle, verbeterde inzichten en meer efficiëntie.

icoon

Snel &
servicegericht

Last minute nog 100.000 polsbandjes nodig? Het kan de beste overkomen. Wij zijn overal op voorbereid.

icoon

Uniek
design

Eenvoudig of extravagant: met liefde en aandacht wordt ieder bandje een collectors-item.

icoon

Veilig en betrouwbaar

Polsbandjes en consumptiemunten vormen de economie van je evenement. Zo gaan we er dus ook mee om.

Bekijk onze andere diensten