Verzenden

Onze leveringen worden standaard bezorgd door UPS. Dit betekent dat de bestelling wordt verzonden als pakket en dat u ervoor moet tekenen. Wij doen dit omdat onze producten vaak een grote waarde vertegenwoordigen en wij u een veilige aflevering willen garanderen, waarbij uw bestelling gedurende het gehele transport kan worden gevolgd.
UPS levert niet op postbusadressen, daarom hebben wij een huis- of kantooradres van u nodig.

UPS heeft een aantal verschillende services, Dutchband verstuurt uw bestelling normaal gesproken met UPS Standard:

  • UPS Standard (€ 10 binnen Nederland)
    Aflevering vrijwel altijd de volgende werkdag, maar dit is niet gegarandeerd.
  • UPS Express Saver (€ 20 binnen Nederland)
    Aflevering gegarandeerd de volgende werkdag voor het einde van de dag (18:00 uur), op elk adres in het land.
  • UPS Express (€ 25 binnen Nederland)
    Aflevering gegarandeerd de volgende werkdag voor 12:00 uur in de meeste grote steden in het land.

Wanneer wij uw e-mailadres hebben ontvangt u van UPS een trackingnummer waarmee u op de website van UPS uw bestelling kunt volgen. UPS levert tijdens kantooruren en plant de route. Wij hebben geen invloed op het tijdstip waarop UPS het pakket bij u aflevert. Met uw trackingcode kunt u zelf contact opnemen met UPS voor meer informatie.

Het kan voorkomen dat u na het invoeren van het trackingnummer, de volgende melding krijgt:
"UPS kan voor uw aanvraag de informatie over de zending niet vinden. Controleer uw informatie en probeer het later opnieuw."

Deze melding kan veroorzaakt worden doordat UPS het pakket nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen. Wanneer dezelfde melding twee dagen na verzending nog steeds verschijnt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze Customer Relations afdeling.

Wanneer uw pakket op een bijzondere locatie afgeleverd dient te worden, u uw polsbandjes direct nodig heeft, of wanneer u nog meer zekerheid wenst, kunnen wij uw pakket met een (fiets)koerier versturen of komen wij uw bestelling zelf afleveren. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

PRIJS BEREKENEN

+31 (0)20-3309904

Januari, Groningen (NL)Eurosonic 2013

Ook in 2013 maakte Eurosonic weer gebruik van RFID bandjes van Dutchband. Door de RFID-chip in het bandje was met een snelle scan duidelijk of een bezoeker recht had op toegang. Ook was op elk moment zichtbaar hoeveel mensen in welke zaal aanwezig waren; belangrijk voor de veiligheid.

Augustus, Hoofddorp (NL)Mystery Land 2013

Tijdens Mysteryland kunnen de 56.000 danceliefhebbers hun munten halen bij de CASH en PIN automaten. De automaten zijn verspreid over het prachtige, zeer grote terrein, waardoor consumptiemunten halen slechts een korte onderbreking van het feesten hoeft te zijn. In 2012 gebruikte Mysteryland voor het eerst ook de SealStations.

Augustus, Biddinghuizen (NL)LOWLANDS 2013

Lowlands en Dutchband werken al jaren samen. Dankzij de inzet van CASH en PIN automaten hoeft geen enkele bezoeker lang te wachten op zijn munten. Ook levert Dutchband alle bezoekerspolsbandjes met het SealStation systeem en alle polsbandjes voor de crew en artiesten.

Juli, Rotterdam (NL)North Sea Jazz 2013

Ook op een locatie met 13 zalen zorgen automaten van Dutchband en LOC7000 ervoor dat 65.000 bezoekers snel van consumptiemunten zijn voorzien. Zo is North Sea Jazz een uniek en legendarisch festival dat gebruik maakt van de modernste technieken.

Juli, Lichtenvoorde (NL)ZWARTE CROSS 2013

Als de bezoekers van de Zwarte Cross van iets houden, is het wel snelheid. En dankzij de Sealstations worden ze al jaren snel van een polsbandje voorzien. En hoe minder tijd bij de toegang wordt doorgebracht, hoe meer tijd er blijft voor al dat spektakel van de Zwarte Cross. Ook de munten en backstagebandjes worden verzorgd door Dutchband.

September 2013, Weeze (DE)Q-base 2013

Dancefestival Q-Base is het eerste festival in Duitsland dat werkt met de balieterminals van Dutchband. En zelfs op deze bijzondere locatie (het luchthaventerrein van Weeze) konden de bezoekers razendsnel met hun pinpas consumptiemunten kopen.

Juli, Nyon (CH)Paléo 2013

Nabij Genève in het plaatsje Nyon vindt jaarlijks, al bijna 40 jaar, het Paléo festival plaats. Sinds 2012 voorziet Dutchband alle weekbezoekers van een slick toegangsbandje met behulp van de Sealstations.

Juni 2012, Dessel (BE)Graspop MM 2012

Ook dit jaar koos LOC7000 ervoor om op de Graspop Metal Meeting de 75.000 bezoekers te voorzien van munten via de CASH en PIN automaten en munten van Dutchband. Zo hebben op dit altijd nog groeiende festival alle bezoekers binnen een mum van tijd hun munten!

Juli, Nürburgring (DE)Rock am Ring 2013

Sinds 2011 maken Rock am Ring en Rock im Park, misschien wel de bekendste festivals van Duitsland, gebruik van de SealStations om de bezoekersstromen soepel te laten verlopen. Voor de Duitse bezoekers was het concept geheel onbekend, maar inmiddels willen ook deze Rockers geen andere bandjes meer rond hun pols!

Juni, Biddinghuizen (NL)Defqon 2013

Ook dit jaar stonden de Sealstations aan de poort van Defqon 1, om aldaar alle Weekend Warriors een bandje aan te meten. Voor munten kon men terecht bij cash en pin automaten die verspreid over het slagveld te vinden waren. De artist en vip bandjes? Dutchband textiel.

Augustus, Hummelo (NL)Mañana Mañana 2013

Op een van de mooiste plekken van Nederland, en misschien wel van de wereld, werd 2013 voor de eerst keer het Mañana Mañana festival gehouden. Een festival als geen ander; onbeschrijfelijk anders tot in de details. Dutchband leverde trots de munten en polsbandjes voor dit nieuwe, unieke festival.

Juli, Balado (UK)T IN THE PARK 2013

T in the Park was in 2010 een van de eerste evenementen in Groot-Brittannië die gebruik maakten van de SealStations. De binnenkomst van de 80.000 bezoekers verliep razendsnel en iedereen was laaiend enthousiast over het nieuwe polsbandje. Sindsdien stonden er elk jaar weer SealStations!

Juni, BrouwersdamConcert at sea 2013

Eind juni stonden de SealStations voor het tweede jaar achtereen op de Brouwersdam om de duizenden popelende bezoekers zo snel en comfortabel mogelijk het Concert at Sea terrein op te helpen. Aldaar stonden de muntenverkoop balies met dispensers en de cash en pin automaten klaar om iedereen snel van munten te voorzien. Dutchband leverde daarnaast ook alle crew, artist en VIP bandjes.

Nieuws

Gratis NIX-bandjes bij uw...

Ontvang gratis 50 leeftijdsbandjes bij uw muntenbestelling.

Lees meer...

Dutchband op Pinterest

Onze producten in actie zien?

Lees meer...

DUTCHBAND WERKT MET