Over Dutchband

Dutchband is de grootste leverancier van identificatiepolsbandjes en consumptiemunten in Nederland. Wij hebben miljoenen polsbandjes op voorraad en zijn de specialist in Europa in het bedrukken van consumptiemunten en het opzetten van betaalinfrastructuren op evenementen van groot tot klein.

Veilig en betrouwbaar

Wij beseffen als geen ander dat polsbandjes en consumptiemunten vaak een enorme waarde vertegenwoordigen. Om de betrouwbaarheid te kunnen blijven waarborgen hebben wij protocollen vastgelegd voor diverse cruciale handelingen binnen het bedrijf. Je kunt er dus op vertrouwen dat je producten of services bij Dutchband in veilige handen zijn.

Service

Onze deskundige medewerkers zetten zich tot het uiterste in om het beste advies te geven. Wij hebben een eigen grafische afdeling die graag adviseert op het gebied van de bedrukking van polsbandjes en consumptiemunten.

Snelheid

Dankzij speciale in-house druktechnieken kunnen wij sneller polsbandjes en breekmunten leveren dan onze concurrenten. Het komt vaak voor dat wij, voor klanten in nood, dezelfde dag nog een passende oplossing kunnen produceren en leveren.

Daarom Dutchband Daarom Dutchband

icoon

We ❤
festivals

Daarom introduceren we ieder jaar nieuwe innovaties voor meer controle, verbeterde inzichten en meer efficiëntie.

icoon

Snel &
servicegericht

Last minute nog 100.000 polsbandjes nodig? Het kan de beste overkomen. Wij zijn overal op voorbereid.

icoon

Uniek
design

Eenvoudig of extravagant: met liefde en aandacht wordt ieder bandje een collectors-item.

icoon

Veilig en betrouwbaar

Polsbandjes en consumptiemunten vormen de economie van je evenement. Zo gaan we er dus ook mee om.